yafes celebi 

1. yaptığı güzel kılıçtan sonra gediği kaldırılan ve kendi dükkanını açmasına izin verilen ama daha sonra tasarladığı çift başlı kılıç ile mesleğinden olan ve hiyel ilmine merak salmış kitab ul hiyel kahramanı.
    #3165462 (akustikcinayet, 20.03.2008 01:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yafes celebi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yafes celebi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yafes celebi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yafes celebi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » jainizm » levis reklamlari » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » mis kokulu osuruk » erkekler marstan kadinlar venusten » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » oas » fewzi1907 » capablanca satranci » vedad ibisevic » yemek yerken sofrada birinin osurmasi » gece » aile iletisim merkezi » 29 kasim 2008 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » naginata » hot n cold » aq » yasamlarin benzerligi » mahalle bakkalina acik mektup » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » pote min les pote » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » nurettin veren » saadettin teksoy » tuvalete tek basina girememek » zweistein » zehir » turkiye nin en gereksiz unluleri