yadsima 

kapat
  1. bireyin kendisine acı veren gerçekleri kabullenmek yerine , kabul edilebilir gerekçeler bularak onları inkar etmesidir.
    #589793 (spina, 30.08.2006 00:59)
  2. Bir güvercin gibi ak
    o gizli kıyıda
    susadık öğle üzeri:
    ama tuzluydu sular.

Sarı kumların üstüne
    adını yazdık onun,
    ama bir rüzgâr esti denizden
    ve silindi yazılar.

Nasıl bir ruh, bir yürek,
    nasıl bir istek ve tutkuyla
    yaşadık:yanılmışız!
    Değiştirdik öyle yaşamayı.

yorgo seferis
    #1414137 (mulayim, 15.03.2007 14:21)
  3. örnek olarak, ölümcül bir hastalığa yakalanmış bir çocuğun anne ve babasının tanıdan ve beklenen sonuçtan tamamıyla haberdar olmalarına karşın, bir şeylerin kötü gittiğini kabul etmemesi.
    #2681838 (redwire, 10.12.2007 00:13)
  4. önce sen tanrıydın
    tanrımdın bense kul bile değildim
    kölen bile
    kendimi yadsıyandım
    sonra tanrı bendim tanrındım
    sense aşkım değildin
    hiçbir şey
    seni yadsıyandım..
    #4013117 (hooves, 26.09.2008 20:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yadsima başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yadsima ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yadsima nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yadsima. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nil burak » gadjo » ask i virane » kapuska » rachel de queiroz » dokunulan heykelin birden canlanmasi » 30 yas sendromu » sessiz kalmak » senior reklam yazari » takoz recep » karagucu » sansim olsa kiz dogardim » akasya asilturkmen » patik » totiman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mucize ilac » sakat ruh » lezce com » garabet ten inciler » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » yasam » atilla saral » obama nin atalari turk asilli » wheatstone koprusu » memeler bas kaldirmis » seyin seysinin seysi » luther » ask » dengesiz ruh » arka sokaklar