yadeller aldi beni 

kapat
  1. güzel bir tsm şarkısıdır.oldukça içlidir. favorimdir.

Yâd eller aldı beni
    Taşlara çaldı beni
    Yârdan ayırdı felek
    Gurbete saldı beni

Yol verin geçeyim dumanlı dağlar
    Dağların ardında nazlı yâr ağlar

Düştüm onulmaz derde
    Nerde yiğidim, nerde?
    Yol uzun, gurbet acı
    Dağlar var ara yerde

Yol verin geçeyim dumanlı dağlar
    Dağların ardında nazlı yâr ağlar

Makam: Hicâz
    Usûl : Türk Aksağı
    Beste: Sâdeddin Kaynak
    Güfte: Vecdi Bingöl

(bkz: raki ile iyi giden sarkilar)
    #2088589 (ess ess, 07.08.2007 21:23 ~ 21:25)
  2. (bkz: yadeller)
    #2866925 (hefeweizen, 20.01.2008 08:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yadeller aldi beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yadeller aldi beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yadeller aldi beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yadeller aldi beni. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » saw 5 » alnac » melis birkan » biyopolitik » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » oktar babuna » bilgisayar basinda omurunu curutmek » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » kabana » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » yesil » dokunulan heykelin birden canlanmasi » yillari sirayla yazan yararli yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kenneth andersson » kuru laf » yarock hasan » gercekdisi » entry ve nick uyumu » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » marley shelton » dessembrae » cemsbg » hakan albayrak » supermen » doktor yazarlar » feristah ruh » ikindi » esenlikle