yada turku 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yada
  2. yada tasi
  3. yada degil ya da
  4. herkez yada hersey
  5. turku turku turkiyem
  6. turku seven turku sever
  7. ya da ya yada yazanlari kirbaclayalim kampanyasi
  8. hepsini sec yada hic birini secme
  9. tanri turku tanri turku korusun diyenden korusun
  10. turku

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yada turku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada turku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada turku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yada turku. Copyright of the articles are belong to their authors.

» imkb » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » jadeh » kul ve kil » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » arka siradakiler » sansim olsa kiz dogardim » korsan cd saticisi » amsterdam » domination nation » gozunu acmayanin gotunu acarlar » issiz adada issiz kalmak » yasar anter » the road » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » kv » turku cigirmak » sitelerde ki hakkimda kisimlari » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » aslantepe » asiri makyaj yapan kadin » merlin » mirc taki erkek nickleri » baklava yerken ayran icmek » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » teknosa » henry kissinger