yada sadece bana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana sadece is arkadaslarim x der
  2. bana sadece dokunmak kaldi
  3. sadece mehmet ali bana top diyebilir
  4. ozgurluk sadece bana olsun
  5. bana sadece is arkadaslarim memoli der
  6. yada
  7. yada degil ya da
  8. yada tasi
  9. herkez yada hersey
  10. hepsini sec yada hic birini secme

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yada sadece bana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada sadece bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada sadece bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yada sadece bana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ulkucu » akasya asilturkmen » sohodo » turuncu sacli kadinlar » kisisel ileti yazma sacmaligi » materyalist bunyelere atilan tokat » zuvvar » bilgisayar basinda omurunu curutmek » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » michael olowokandi » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » gun donumu » moli » gooddua » methismeni politia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anna vissi » 4 nesil silik » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » ayabakan » youtube un kapatilmasi olgusu » imkb » okuz ruh » modernlesen muslumanlar » adanaspor » can bedenden cikmayinca » istese atom muhendisi bile olabilirdi » cekcek » ya seve seve ya sike sike » erkek korkulari » headshot