yada oyle birseyler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. doktor birseyler yap
  2. birseyler kipirdaniyor
  3. git adam gibi birseyler giy
  4. yada
  5. birseyler yapalim sozlukler hareketlensin
  6. surekli birseyler yeme istegi
  7. yada degil ya da
  8. yada tasi
  9. ulan ben de eglenceli birseyler bulsam da yazsam
  10. ya da ya yada yazanlari kirbaclayalim kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

yada oyle birseyler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada oyle birseyler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada oyle birseyler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » gidiklanma » sorunsal » dam ustunde un eleyen eski sevgili » opioid » ntvmsnbc com » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » carmageddon » sona dogru » ogretmene asik olmak » vudu » igrenc espiriler » metamorphosis » kuran i yere atan kizin sonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » emo turkey » kimsenin sallamadigi yazarlar » sevgiliyi sol frame getirmek » kucukpark » separasyon anksiyetesi » toby marks » var misin yok musun » mutluluk » nick alti entry yazicisi » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » yapay cim » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » cbc » the ship song » identifikasyon