yada onun gibi biseydi iste 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fircayi koyarsin onun yerine iste camur konulmus
  2. onun gibi tipsiz birinin nasil sevgilisi olur
  3. ninem onun gibi dusunseydi adim billy olurdu
  4. ne alakasi var babalar gibi baslik iste
  5. iste bas iste govde iste kanatlar
  6. yada
  7. yada degil ya da
  8. yada tasi
  9. herkez yada hersey
  10. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yada onun gibi biseydi iste başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada onun gibi biseydi iste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada onun gibi biseydi iste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yada onun gibi biseydi iste. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lezce com » kendi sildiklerim » yerli erotik dizi ismi onerileri » jf ray london » el camino de los ingleses » lynyrd » ekspres » nagayka » gkb marsi » tosbaga » we the living » gozlerin doguyor gecelerime » denizde karizmayi cizen hareketler » dave mustaine » telsim tribunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zeynep binti cahs » senior reklam yazari » mekkare » chp nin komur dagitmaya baslamasi » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » panta rhei » zihin jimnastigi » nur cintay akoz » elveda rumeli » sozluk yazarlarinin itiraflari » ali guncar » kendini bir bok sanan yazar » 60 » gelgelelim