yada kafaya bi tane bilemiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bilemiyorum altan bilemiyorum
  2. carsidan aldim bir tane eve geldim sekiz tane
  3. baslik actim bir tane ayar yedim bin tane
  4. bilemiyorum
  5. bilemiyorum altan
  6. ne diyecegimi bilemiyorum
  7. ask midir bu bilemiyorum
  8. carsidan aldim bir tane eve geldim bin tane
  9. pazardan aldim bir tane eve geldim bin tane
  10. illuzyonistlerin net ve tane tane konusmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yada kafaya bi tane bilemiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada kafaya bi tane bilemiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada kafaya bi tane bilemiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yada kafaya bi tane bilemiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» plakasini aldin mi » trollere duyulan yapmacik nefret » hayal kahramanim » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » alanya daki abazanlar » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar » climax » hakaret iceren isimler » kopekleme yuzerek kiza hava atmak » hendrix » chaotic good » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pelus hayvanat bahcesi » agzi pis » michael olowokandi » caba uzerine » zeka » okula veda partisi » bon iver » alev » new star soccer 4 » takoz recep » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » uyan alim » bim in insanliga kazandirdiklari » cingene pilici » 20 saniye kurali