yada herhangi bir yonetim bicimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ingiliz yonetim bicimi
  2. ideal yonetim bicimi
  3. sozde kurdistan in yonetim bicimi
  4. herhangi bir sevgiliye yazilan herhangi bir siir
  5. yada
  6. yada degil ya da
  7. yada tasi
  8. herkez yada hersey
  9. hepsini sec yada hic birini secme
  10. ya da ya yada yazanlari kirbaclayalim kampanyasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yada herhangi bir yonetim bicimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada herhangi bir yonetim bicimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada herhangi bir yonetim bicimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yada herhangi bir yonetim bicimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cumhuriyet halk partisi » hunger » nasil zor simdi » ben tovbemi geri aldim » uludag sozluk ten soguma nedenleri » gaylik muessesesi » facebookta pokelenmek » toni schumacher » cingene pilici » ork » wbc » issiz adada issiz kalmak » beni unutma » subat » sabanci holding » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » sen hic ofsayt oldun mu kerim » her aksam icmek » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » the tattooist » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » ohannesburgerler » kyriakos papadopoulos » ulvi guveneroglu » universite yillarini ozlemek » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » haggar » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu