yada cift mi demeliydim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yada
  2. yada tasi
  3. yada degil ya da
  4. ya da ya yada yazanlari kirbaclayalim kampanyasi
  5. hepsini sec yada hic birini secme
  6. cift katmanli cift tarafli dvd
  7. cift v cift v cift v
  8. cift utu
  9. iki cift laf
  10. tek mi cift mi

© 2008 - uludağ sözlük

yada cift mi demeliydim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada cift mi demeliydim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada cift mi demeliydim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » almanya » apostasy » sozluk yazarlarinin eksi oy itiraflari » benzemez kimse sana » ordo » fug » eidetic imge » cicekli koy » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » nikola tesla » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » kiyamet » gece evden gelen garip sesler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kyle s mom is a bitch » sacriter » gimp » google earth un turk haberciligine katkilari » kleptomani » separasyon anksiyetesi » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » besiktas kultur merkezi » acid death » bana yapilmasin kardesim » zerrin ozer » mmrna » misland » gammazlik » zeynep tokus