yada bulusma noktalarindan biri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yada
  2. yada degil ya da
  3. yada tasi
  4. herkez yada hersey
  5. biri evli biri bekar kiyamet bundan kopar
  6. ya da ya yada yazanlari kirbaclayalim kampanyasi
  7. hepsini sec yada hic birini secme
  8. biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar
  9. iki nokta ust uste biri altta biri ustte
  10. biri gider biri gelir ayni bok

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yada bulusma noktalarindan biri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada bulusma noktalarindan biri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada bulusma noktalarindan biri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yada bulusma noktalarindan biri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tombul ile tombis arasindaki farklar » galat i meshur » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » dokunulan heykelin birden canlanmasi » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » akbank » kisa yoldan olum teknikleri » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » uzun entrylerin okunmamasi » zippo » yeke yeke » beyin gocu » headshot » collateral » filiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cekcek » avsa » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » yaran youtube yorumlari » fikirtepe » pote min les pote » yigilmak » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » durduk yere pasta kesmek » seks » yapilmis en buyuk aptallik » nokia 6210 » nokia 8110 » dunya bir gundur o da bugundur » acilin ben maxfaktor uzmaniyim