yada benim gibi sikmazlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim gibi
  2. benim gibi yattara yok
  3. benim gibi sevenler
  4. benim gibi dusunuyorsan sen de demokratsin
  5. benim gibi dusunmek zorundasin
  6. benim gibi yazarlari kusturmeyin
  7. benim gibi dusuneceksin ulen
  8. hepsi benim cocugum gibi
  9. benim gibi dusunmeyen bolucudur
  10. benim hic senim olmamis gibi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yada benim gibi sikmazlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada benim gibi sikmazlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada benim gibi sikmazlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yada benim gibi sikmazlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hyundai i20 » bir bayandan beklenenler » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » bafilemeden dusunun » uludag sozluk lazio taraftarlari » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » ayakkabi boyacisi mafyasi » kac kisiyiz lan biz » lezbiyenlik » kamyon arkasi yazilari » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » ask » bana niye selam vermedin diyen insan » turkiye nin bir suc ulkesi olmasi » tijen par » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cem ozdemir » laughing out loud » tansas » amee » anna vissi » karman corman » uludag sozluk ten soguma nedenleri » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » carsi » uludag sozluk » sol framenin gulu » bafilesmek » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » issiz adama kizini vemeyen baba » jf ray london