yada bence oyle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yada
  2. yada degil ya da
  3. yada tasi
  4. hepsini sec yada hic birini secme
  5. ya da ya yada yazanlari kirbaclayalim kampanyasi
  6. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  7. bence
  8. bence bmc
  9. bence malumdur
  10. bence en iyi film

© 2008 - uludağ sözlük

yada bence oyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada bence oyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada bence oyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zbigniew preisner » gotten kan gelmesi » iron maiden » yaran yanlis duymalar » tnevel » arda turan » crystal skull » akrostis » bakkaldan orgazm sigarasi istemek » yengec burcu » ruken demirer » raku » yeni alinan beyaz esyayi gormek icin gelen komsu » halihazirda » full metal jacket » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinavlari okurken kac bekliyorsun diye soran hoca » markus rosenberg » idam cezasi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » kurtlar vadisi pusu » charles amoah » mulayim » righteous kill » dogum tarihini bilmeyen insan » muhtac oldugun kudret damarlarindaki oroinde mecut » ayo nun sozlukte ask yasadigi erkegi aciklamasi » onikiortaliharitametoddefteri » ne icirdiniz lan bana » ahlaki degerler noktasinda nasibini almamis insan » julius aghahowa