yada ben oyle saniyorum 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendimi bir bok saniyorum
  2. ben cok safim ya herkesi de kendim gibi saniyorum
  3. bana eksi verdiniz saniyorum sizi tebrik ediyorum
  4. yada
  5. yada tasi
  6. yada degil ya da
  7. hepsini sec yada hic birini secme
  8. ya da ya yada yazanlari kirbaclayalim kampanyasi
  9. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  10. oyle bir sey yoktur oyle bir seye gerek te yoktur

© 2008 - uludağ sözlük

yada ben oyle saniyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada ben oyle saniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada ben oyle saniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uvjb » nerede bu 8 bin yazar » fatih tekke » onikiortaliharitametoddefteri » konustuktan sonra telefonu gobege silmek » msn de smiley ile konusmak » ken rosenberg » luis aragones in bulent uygun u tanimamasi » erich fromm » cnbc e » sensin essogluesek » laiklik » edebiyat koop » sapla samani birbirine karistiran sap » 5 ekim 2008 juventus palermo maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilinin olmesi » seni ozledim oglum » ey guzel ulkem » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » kabatas » hasankeyf » ntv muhabiri » discovery civilisation » sozluk yazarlarinin emo sevdalisi olmasi » duygu somurgesi » gecmisle hesaplasmak » tommy vercetti » m m m » pierre mardin » onurkul