yada ben kesistigimizi sandik yada degil kesin boyle 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (2 karakter daha uzun)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yada ben kesistigimizi sandik yada degil kesin boyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada ben kesistigimizi sandik yada degil kesin boyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada ben kesistigimizi sandik yada degil kesin boyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yada ben kesistigimizi sandik yada degil kesin boyle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fraizer campbell » leylifer » nur cintay akoz » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » houston rockets » uludag sozluk hakkinda ne dediler » el ayari » eurovisin a ilahi ile katilmak » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » esantiyon » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » eku » yaran youtube yorumlari » kisa yoldan olum teknikleri » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » entry de reklam yapmak » bim in insanliga kazandirdiklari » lynyrd » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » esinin ayaklarini opmek » goksel yucel » michael dawson » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » the edge of love » hastasi olunan seyler » kuresel kriz » uludag sozluk lazio taraftarlari » saw 5 » alejandro gonzalez inarritu