yada bana oyle rastladi hep 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu bana oyle yapti
  2. bana oyle bakma
  3. yabanci bana oyle bir sey soyle ki
  4. nicin baktin bana oyle
  5. saril bana kal biraz oyle
  6. bana oyle bir soz soyleyin ki hakaret etmeyeyim
  7. bana bak ulan hayatim ona oyle demezler
  8. bana oyle geldi sonra da gitti
  9. biri sazan mi avliyor yoksa bana mi oyle geldi
  10. yada

© 2008 - uludağ sözlük

yada bana oyle rastladi hep başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada bana oyle rastladi hep ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada bana oyle rastladi hep nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trumanshow » erhan goksel » agalmatophilia » yan bahce » gemicik » kazim koyuncu » bir kalemde silmek » aybar » turgay demirel » cagrisimlarin gevsemesi » kitap okumamayi marifet saymak » ispanyolca » forgetting sarah marshall » nefret edilesi hediyeler » kahve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beren saat » vicdan olmadan iman olur mu » actigi belalti basliga paso entri girmek » rosario to vampire capu2 » tenacious d » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » you don t care about us » yaran okuyucu yorumlari » fm 2009 deki yetenekler » vur ha vur » cunku esegin zikinden dolayi » depr » silent running » savasim » sikintidan pijamanin ipini kemirmek