yada bana oyle geliyo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana oyle bakma
  2. bu bana oyle yapti
  3. saril bana kal biraz oyle
  4. yabanci bana oyle bir sey soyle ki
  5. nicin baktin bana oyle
  6. bana oyle bir soz soyleyin ki hakaret etmeyeyim
  7. erkekler bile bana oyle bakmadi
  8. bana oyle geldi sonra da gitti
  9. bana bak ulan hayatim ona oyle demezler
  10. bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yada bana oyle geliyo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yada bana oyle geliyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yada bana oyle geliyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yada bana oyle geliyo. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » pote min les pote » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » znsrky » yengec dansi » mim kemal oke » a crimson cosmos » karim benzema » tiki » darryl roberts » melina nin bustu » ying yang » tas ustu » scream » ekspertiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » ben aslinda yogum » mulayim » 40 larin cocuklari » topshop » delikanli engin » senior reklam yazari » sokakta dondurma yalayan afet » turku cigirmak » aslinda bir konu var » pati cekmek » uyurken sutyen takmayan erkek » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » semih senturk » akilli bilgili kulturlu ulkucu