yabani otlar 

kapat
  1. goksel'in ayda yurudum albümünde bir şarkı.*
    #1591908 (laedri, 30.04.2007 22:50)
  2. kimse yalnız kalmak istemez
    belki ben de sırf bu yüzden
    inanmak istedim sana
    kimse mutsuz olmak istemez
    bilmem ki sen ne sebepten
    çok yalan söyledin bana

az sulanmış topraklarda
    duygular yeşermezmiş
    kupkuru kalplerde sadakat
    değersizmiş

sana yaklaşmak ne mümkün
    yabani otlardan
    dikenli dallardan

sen aynı anda birkaç kalple
    oynarken
    boğuşup durursun yarattığın
    kaosta
    belki yalnızlık korkundan
    belki de
    içini acıtan neyse işte onu
    unutmak için
    ben anladım seni kazanmak
    kaybetmekmiş
    zaten aşk mutsuzlukla
    sevişirmiş

az sulanmış topraklarda
    duygular yeşermezmiş
    değersizmiş.

sana yaklaşmak ne mümkün
    yabani otlardan
    dikenli dallardan

az sulanmış topraklarda
    duygular yeşermezmiş
    değersizmiş.
    #1811417 (the kene, 23.06.2007 18:20 ~ 18:21)
  3. genelde zararlı olarak bilinen otlardır. fakat aralarında yararlı olanları da mevcuttur: ısırgan otu, rezene, radika, ebegümeci...
    #1811514 (pure morning, 23.06.2007 18:41)
  4. şarkının 3. dakikasında falan "allah" diyor biri alakasızca. "lan bu göksel mi?" dedim kendi kendime.. şarkı sözlerinde de yok öyle bir şey. allah allah!!
    #1821374 (the kene, 25.06.2007 21:48 ~ 23.08.2008 21:02)
  5. cannabistir.çok yabani yapar insanı.
    #1821382 (komikhobbit, 25.06.2007 21:50 ~ 21:51)
  6. haraketli ve hüzünlü şarkılardan.. bir kıtası birine söylermiş gibiyken, bir kıtası kendinize öz eleştiri gibi..

ayrıca,

(bkz: allah)
    #3212817 (dawsonleery, 31.03.2008 02:00)
  7. o "ALLAH"ı sanki boğazına bıçak dayamışlar da zorla söyletiyorlarmış gibi.bütün şarkının tadını kaçırıyor.
    #3297109 (new cosmos, 20.04.2008 22:36)
  8. kupkuru kalplerde sadakat
    değersizmiş. demiş ve gokselin aştığına inandığım parça.
    #3297140 (freedom, 20.04.2008 22:43)
  9. toprak belleyenlerin (bkz: toprak bellemek) canını çıkarmakla yükümlü, boş yeri ve belleme tembeli kişinin "yarın yaparım" temennisini bulunca, bir gecede (bkz: gecekondu) bitiveren, bir de üstelik inat kökler bırakan bitki türü (bkz: nebatat).
    #3297209 (zarth vader, 20.04.2008 23:02)
  10. bakımsızlıktan tarlanın etrafını kaplayan hadisedir.
    #3598857 (archytct, 30.06.2008 00:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabani otlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabani otlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabani otlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabani otlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pokelere gelesin » bir arkadasim ekolu » pablo escobar » ruyalardaki kadar gercek insan » yaran youtube yorumlari » kartalspor » mercedes b serisi » esinin ayaklarini opmek » become a legend » uludag sozluk un yas ortalamasi » pippa bacca » bim in insanliga kazandirdiklari » wbc » yaslilik » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » doktor yazarlar » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » ajax cape town » roma » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » beddua » seks » dalli gullu » gaylik muessesesi » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » alew hala tanisamadik » erkek olmaktan tiksinilen anlar » haber7 com » collateral