yabani hayvan 

kapat
  1. Ehlîleşmemiş, vahşi ve yırtıcı hayvanların genel adı.
    #2008662 (dabaddah, 25.07.2007 19:04)
  2. ehlileşmemiş insanların genel adı.
    #2008782 (pitiless, 25.07.2007 19:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabani hayvan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabani hayvan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabani hayvan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabani hayvan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yari turbanli kadin » el camino de los ingleses » erkence » latife hanim » libido » unutma » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » alevi » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » 17 kasim teror orgutu » atilla saral » alnac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » victor hugo » sen yoksun diye » telsim tribunu » kevase ruh » roze » lynyrd » tukenecegiz » masturi » bana niye selam vermedin diyen insan » osman durmus » metroda kitap okuyan artist » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » fraizer campbell » narsizm