yabancilarin turkleri seks makinasi sanmasi 

kapat
  1. yine yabancilarin bir bizans oyunudur hayir hayir temiz kalplilikle yaptilarini hic zannetmiyorum zira yaninizda birkac kiz varsa bak bu bosta bak bu bosta diye hepsini teker teker okuz gibi bagirarak saydiklari icin kizlar hali ile urkuyor kardesim bosta ise hemen yardimlarina kosup tatmin mi edecegiz birak kendimiz konusalim seks makinasi isek kendimiz tanitalim..
    #3608949 (robert terk, 02.07.2008 11:58)
  2. yanlış açılmış başlık.

(bkz: türklerin bütün yabancıları orospu zannetmesi)
    #3609026 (juve, 02.07.2008 12:25)
  3. taksim'de yaşanan taciz olaylarından sonra artan sanıdır. kurunun yanında yaş da yanıyor olabilir. bilinçli ve belli bir cinsel doyuma ulaşmışları rahatsız eden sanıdır. ama bu sanıya kendini kaptırıp da, kendini sahiden makine olarak gören zavallılar da işin trajikomik yanıdır. medyanın zorlamasıyla, "türk erkekleri mükemmel" diyen yabancı turist kadınların söylediğini ciddiye alanlar varken, daha çok duyarız bunları. bu sözler üzerine, yabancıları da seks makinesi olarak görenler vardır. karşılıklı sanı alışverişi işte. avunsunlar, bırakın.
    #3609081 (sandalye, 02.07.2008 12:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabancilarin turkleri seks makinasi sanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabancilarin turkleri seks makinasi sanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabancilarin turkleri seks makinasi sanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabancilarin turkleri seks makinasi sanmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bencil kederler » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » dask » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » kusur » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » avea ya acik mektup » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » justin timberlake » vedad ibisevic » kafasi guzel entry giren yazar » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » kelimelerin efendisiyim » ayrilik kolay mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yigit ozgur » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » futbolcu » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » erdal celik » fadik sevin atasoy » the hurt locker » beyin yikamak » pablo escobar » ordekbasi » fewzi1907 » sol elle entry girmek » vicky cristina barcelona » ohannesburgerler