yabancilarin turkce konusmasi 

kapat
  1. türklerin ecnebilere yaptırtmayı pek sevdiği bir eylemdir. olay dili dönmeyen yabancının söylemeye çalışırken düştüğü rezalet ve ağzından çıkan saçma sapan sözcüklerle gönül eylendirmek şeklinde vukuu bulur.

tabii ki yabancı bir dil öğrenilirken ilk merak edilen kelimeler küfür olduğundan, onları yabancının ağzından dinlemek ise bambaşkadır.

yalnız bu videoda tatar arkadaşımız o kadar güzel döktürmüştür ki, o kadar uğraşmamıza rağmen aynı vurguyu yakalayamadık ona yanıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=LWl8yzR4pVg +
    #670969 (alas, 27.09.2006 13:55)
  2. bu arkadaşlar önce küfür etmek istemezler. fakat sonra dayanamayıp öğrendiklerinde, size bile çok fena küfürler sallayabilir terbiyesizler.. öylece kala kalırsınız. çok keyiflidir aynı zamanda..
    #679676 (sciende, 30.09.2006 05:11)
  3. kendi ülkelerinde ingilizce konuşan türkleri gördükçe ibret aldığım hadise. küfürü eshefle kınıyoruz orası ayrı.
    #679686 (galaktik kovboy, 30.09.2006 05:33)
  4. (bkz: bana pizivink didi)
    #679688 (timsah, 30.09.2006 05:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabancilarin turkce konusmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabancilarin turkce konusmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabancilarin turkce konusmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabancilarin turkce konusmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» biat etmek » balik burcu erkegi » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » g4l4t4s4r4y » pantolon kenarina anahtar asan sahis » kac kisiyiz lan biz » mete han » pust ruh » klug » o ne ola ki » ben aslinda yogum » uyurken sutyen takmayan erkek » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hurriyet » dunyanin sekizinci harikasi » hendrix » bir an icin kimsenin entry girmemesi » box to box » armonia somers » son oylanan entryleri alt alta okumak » ekskavator » vedad ibisevic » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » tombul ile tombis arasindaki farklar » el camino de los ingleses » ilter turkmen » tool dinliyorum cok coolum abi » nazan ile izzet in cocuklari