yabancilara rezil olduk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. avrupa sosyetesine rezil olduk ayol
  2. dunyaya rezil olduk diye uzulen salak
  3. olduk olduk dirildik
  4. yabancilara banka satisi
  5. yabancilara turkce ogretmek
  6. akp yi kapatmayalim yabancilara satalim
  7. yabancilara turkluk kurslari
  8. turkcenin yabancilara zor gelmesi
  9. milli haberlesmenin yabancilara satilmasi
  10. turklerin yabancilara sordugu sorular

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabancilara rezil olduk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabancilara rezil olduk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabancilara rezil olduk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabancilara rezil olduk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uc maymun » rapper ninja » victor hugo » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » fadik sevin atasoy » sisirdim abdominalleri » sevmek » engin baytar » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » subcomandante marcos » galat i meshur » egil kopek » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » dr cureklibatur ve bay arkin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulvi guveneroglu » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » erkek korkulari » bu hesap sorulacak » anil aydin » ahmet karneci » bim insani » turkiye de krizin nicel gostergeleri » robinson crusoe ve cuma » erkence » iste budur ustat » dost sen mi geldin » mardin » susmak » ajax cape town