yabanci ve turkce isim benzerligi 

/ 2
kapat
  1. brother- birader * *
    #3729633 (mavi jojoba ayisi, 27.07.2008 18:10)
  2. suzan-suzan
    #3741535 (conjunction, 30.07.2008 01:07)
  3. meryem - mirjam.
    #3926011 (raziye, 06.09.2008 20:16)
  4. arapça isimleri türkçe zanneden ilginç bünyenin tespiti.

(bkz: yusuf)
    (bkz: mikail)
    (bkz: lan bunlar arapça)
    #3926062 (siklopentanoperhidrofenantren, 06.09.2008 20:31)
  5. attila-atilla
    melissa-melisa
    camill-kamil.
    #3927047 (son of the sun, 06.09.2008 23:09)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci ve turkce isim benzerligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci ve turkce isim benzerligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci ve turkce isim benzerligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci ve turkce isim benzerligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tonights the night » kisa yoldan olum teknikleri » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » dohal » galat i meshur » kiyamet gunu gazete mansetleri » tarnally » kul ve kil » rab » ham on rye » richard dawkins » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » lezbiyenlik » changeling » gadjo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » aritra » hans zimmer james newton howard » tehzil » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » kevase ruh » hayata dair ic burkan detaylar » kurt » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » tiki » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » purchasing power parity » trafik kazasi » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » yeni baslayanlar icin tematik mode