yabanci uyruklu turk sporculara karsi olmak 

kapat
  1. sonradan türk vatandaşı olarak ülkemizi kendi branşında temsil eden sporculara itiraz etmek, onları veto etmek.

bazı spor yazarları üzerine basa basa bunu söylüyor. kimileri mehmet aurelio'ya hala marco derken, kimileride elvan'ın dişlerine takmış durumda. bakıyorum; olimpiyat bitti, en başarılı sporcularımız yine sonradan türk vatandaşı olan "ramazan şahin" ve "elven abey...."

yani şimdi biz diğer ülkeler gibi iyi sporcuları kendi vatandaşımız yaparak sofraya sunmakla hata mı yapıyoruz? bence hayır. çünkü dünyada bunu tonla örneği var. mesela alman futbol federasyonu halil ve hamit altıntop kardeşleri kendi milli takım bünyelerine katamadığı için hala büyük pişmanlık duymakta.

üzerinde ayyıldız olan formayı gururla taşıyan ve bayrağımızı göndere çektiren herkes türktür. rengi, dili, dini, ırkı ne olursa olsun.
    #3888857 (vurursa gol olur, 29.08.2008 20:40 ~ 20:48)
  2. ne mutlu turkum diyene diyebiliyorlarsa gereksizdir. işin sırrı bunda zaten. ne mutlu türküm diyene de canımı ye! değil mi ama ?
    #3888872 (istanbul icin efkar vakti, 29.08.2008 20:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci uyruklu turk sporculara karsi olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci uyruklu turk sporculara karsi olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci uyruklu turk sporculara karsi olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci uyruklu turk sporculara karsi olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » webcam acan kizin cirkin cikmasi » kisisel sanrilar » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » fenerbahce sukru saracoglu stadi » zweistein » naro » netsozluk » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » hayat sen ne cabuk harcadin beni » alev » bicir bicir » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » elma sekerim » caba uzerine » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deger paradoksu » evet » kafkasli » uluslararasi savas suclari mahkemesi » latife hanim » kelimelerin efendisiyim » hedge fonlar » kiz hepsi senin mi » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » mmb » oss 2010 » roma » kendi kendine konusmak » seks » ben deli sen benden deli yakariz gemileri