yabanci ulke topraklarda cenabet gezmek 

1. dis ulkelere turlarla yapilan turistlik seyahatlarda karsi karsiya kalinabilen, kotu durum.

cenabet basilan topraklarin yabanci yani gayri muslum topraklar olmasi.. acaba diyorum ikircikleniyorum. ama turkiye'nin dis temsilcilik bulundurmasi, ikili anlasmalar falan gelince akla hemen basa donuyorum.
    #3636518 (judas, 08.07.2008 13:07 ~ 13:13)
  2. bence günah değildir, çünkü seferi halindeyizdir.

(bkz: ramazanda yabancı ülke topraklarında niyetsiz gezmek)
    #3636557 (alikula, 08.07.2008 13:18)
  3. (bkz: cenabet topraklar)
    #3636573 (azarath, 08.07.2008 13:21)
  4. yabancı ülkede kaybolduğunda bir sebep uydurman açısından yararlı olabilecek durum.
    kendi mallığımdan değil, cenabettim ondan gibisinden..
    #3636730 (BiRumuzumBileYok, 08.07.2008 13:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci ulke topraklarda cenabet gezmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci ulke topraklarda cenabet gezmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci ulke topraklarda cenabet gezmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci ulke topraklarda cenabet gezmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» rockbursa » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » online olanlari alt alta okumak » reflation » ayabakan » profit maximization » eurovisin a ilahi ile katilmak » eski sevgilinin sevgilisinden ayrilmasi » richard dawkins » eskileri saklamayin » ibadet kulfet degil nimettir » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » ordekbasi » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » hamam bocegi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 40 larin cocuklari » futbol sadece futbol degildir » arabadaki vites koluna oturan bayan » erkekler marstan kadinlar venusten » cemsbg » bugun e basacakken faka basmak » mondstern » mario jardel » arka sokaklar » gs tv » uludag sozluk hakkinda ne dediler » ugur isilak » mahalle maci » seks » sevgilinin ailesi ile tanismak