yabanci takimlari sahiplenme tribi 


kapat
  1. yabancı takımları iyelik eki kullanmak yoluyla sahiplenme tribidir.

    çaylaklık günlerimde can sıkıntısını gidermek ve dünyanın en yüzeysel adamlarından biri olmamın hakkını vermek adına bol bol gg aa yyyy x y maci entarisi okudum. arkadaş, gören her sözlük yazarını üç yıl manchester'da dört yıl madrid'te iki yıl bilmemnede yaşadı sanacak. ortalık ''manchesterımızın üfüreceği maç'', ''juventusumuzun t.şak geçeceği karşılaşma'', ''barcelonamızı beğenmediğim mücadele'' laflarından geçilmiyor. herif öyle bir tribe girmişki iyelik eki kullanarak sahiplendiği takımın taraftar toplantılarından çıkmıyor sanırsın.

    ''olum bana manchester'dan bir cafe, torino'dan bir restaurant adı söyle bakayım'' desem kıçına dut kaçmış bülbül gibi bakacaksın yüzüme. onu geçtim bir tane tezahuratını söyle formasını aps ile yollayacagım lan. nereden 'senin manchesterın' oldu bu? tamam bizimde sempati duyduğumuz takımlar var ama kendimizi atletico madrid kongre üyesi gibi tanıtmıyoruz sağda solda.

    o elin şeyinde izlediğin takımlar hiç bir zaman senin olmadı ve olamayacak yavrucum, kendine gel.
    #3417690 (phoibos apollon, 19.05.2008 14:59 ~ 15:03)
  2. garip olan tarafını bir türlü anlayamadığım durum. Vanda yaşayıp istanbula hiç gelmemiş, fenerbahçe semtinden bir cafe, beşiktaştan bir restoran(restaurant değil restoran) adı bile sayamayacak birinin fenerbahçeyi ya da beşiktaşı tutması nasıl normal ise,türkiyede yaşayıp manchester'dan bir cafe,torino'dan bir restoran adı söyleyemeyen birinin manchester'ı ya da torino'yu tutmasıda o denli normal.ayrıca bu kulupler hep bir taraflarını yırtmıyorlar mı dünya kulübüyüz dünya kulübüyüz diye,bu durumda tabiki türkiyede de taraftarları olması gayet normal.
    #3417766 (ayyash maghanda, 19.05.2008 15:11)
  3. genelde üç büyük takımların yabancı takımlarla oynarken diğer takım taraftarlarının girdiği durum. zira 8 nisan chelsea fenerbahce maci ve 2 nisan fenrbahce chelsea maci chelsea taratar sayısı 200 e katlanmıştır.
    #3417892 (bleak poison, 19.05.2008 15:31)
  4. taraftar yapısı, tarihindeki başarıları ve birçok durumda gösterdiği örnek duruş ile ülkemizdeki takımların hepsinden daha saygıdeğer olan dünya spor kulüplerini benimseme durumu.

    (bkz: liverpool)
    #3418214 (oropher, 19.05.2008 16:28 ~ 16:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci takimlari sahiplenme tribi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci takimlari sahiplenme tribi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci takimlari sahiplenme tribi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci takimlari sahiplenme tribi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» laughing out loud » kamyon arkasi yazilari » ergen e kon teror orgutu » perde tutturgaci » iste budur ustat » cingene pilici » oss 2007 » hyundai i20 » gelin kaynana diyaloglari » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » erkence » sacini sariya boyatmis turk kizi » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » baskaca » sacmalamada sinir tanimamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dtp lilerin milliyetci olmasi » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » severek ayrilanlar » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » ahmet karneci » 3 hurel » dunya bir gundur o da bugundur » vados su » entry ve nick uyumu » sigircik » sphere » baslik ve nick uyumu » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » alternatif evlenme teklifleri