yabanci sarkiysa anama kufrediyordur 

kapat
  1. şöyle bir 60 öncesi nesil amcaların yabancı şarkılara yaklaşımını betimleyen en öz cümledir bu.
    yabancı şarkıysa dinlemem kardeşim, ne malum anama küfretmedigi?
    abi sen saf mısın? problemli misin? adam niye anana küfretsin lan? ne alıp veremedigi var adamın senle?
    bozuk mal satıp dükkanı kapatıp kaçtın mı? yoldan geçerken herife su sıçratıp yavşak yavşak sırıttın mı?
    e bunları yapmadıysan adam sana niye küfretsin? şarkı lan bu. mantıklı düşün, türkçe düşün. bir şarkıda dinleyiciye küfredilir mi?
    '-bunu dinleyenlerin anasını bacısını bilmemne yapayım,yooww'. olur mu lan böyle birşey? adamın ekmek parası olum o. müşteri velinimetimizdir bir nevi.
    sen adama küfretsen bile, su sıçratsan bile adam şarkıda sana niye küfretsin? hıncal uluç mu bu uyuz oldugu arabanın plakasını köşesinden yayınlasın, bireysel çalışsın?
    müzisyen lan bu adam. metal, rock, rap gibi türlerde bagırır ya adam, belki anama küfrediyordur orada gizlice.
    neme lazım anacım dinlemem, kafam rahat olur hiç degilse.
    #1090278 (at kuyruk, 01.01.2007 18:28)
  2. (bkz: bu grup genc senin anani tanimaz)
    #1090389 (dmjoes, 01.01.2007 18:56)
  3. gora repligidir.

-sarki ister misin?
    +ne tur?
    -bak sen. allah allah.
    +yabanci ise dinlemem.
    -niye?
    +ya anama kufrediyorsa.
    -kac yasinda anan?
    +95.
    +bu grup yeni. anani taniyor olamazlar.
    #1090396 (cennetten kovulan, 01.01.2007 18:59 ~ 19:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci sarkiysa anama kufrediyordur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci sarkiysa anama kufrediyordur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci sarkiysa anama kufrediyordur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci sarkiysa anama kufrediyordur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 40 larin cocuklari » mao tun » pokelere gelesin » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » trafik kazasi » djeep » dave mustaine » ben sanderson » bandira » hanimaga » ben aslinda yogum » dream theater » zihin jimnastigi » amina koyayim » icat cikarmayin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » selim curukkaya » nuri alco » sevgilinin ailesi ile tanismak » kufurlu entry den urken ana kuzusu yazar » the hurt locker » gaza gelip olmayan basliga entry girmek » the road » klug » uludag sozlugu satmak » michael olowokandi » cagan irmak » radyo sol » komunizm » head and shoulders » alti sadirvan ustu minare