yabanci ozentiligi mi acaba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turk basketbol spikerlerinin nba ozentiligi
  2. banyo yapmayi bati ozentiligi sanmak
  3. banyo yapmayi dogu ozentiligi sanmak
  4. gunumuz erkeklerin es cinsel olma ozentiligi
  5. milliyetci takilip amerikan ozentiligi yapan tip
  6. yabanci dil kursundan cikip yabanci gorunce kacmak
  7. yabanci maddelerin genelde hic de yabanci olmamasi
  8. acaba bu ne
  9. mi acaba
  10. acaba

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci ozentiligi mi acaba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci ozentiligi mi acaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci ozentiligi mi acaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci ozentiligi mi acaba. Copyright of the articles are belong to their authors.

» taygun erdem » susmak » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » 18 kasim 2008 » siirim geldi birakin beni » sone » trabzonspor » forever slave » turku cigirmak » emotion fresh bouquet » smothered mate » havva yilmaz » makinizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » tas ustu » carla gugino » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » sevgilinin ailesi ile tanismak » mis kokulu osuruk » tosbaga » iyimserlerin aptal sanilmasi » samsung e250 » oscari kaldirmak » bosvermis bunye » a little piece of heaven » minel » can kurtaran