yabanci ogrenciye dekolte uyarisi 

kapat
  1. bugün başbakanlığa ödül almak için gelen bayana yapılan uyarıdır.
    http://milliyet.com.tr/de...ate=18.07.2008&ver=85
    #3684485 (mzfcagri, 18.07.2008 22:14)
  2. nasıl uyarıldığını merak ettiğim olaydir.

+: kızım gel bakayım buraya
    -: efendim
    +: bak kızım sen yabancısın burda biraz edep ahlak verelim sna batının ahlaksızlığını getirmeyin bize.
    -: efendim??
    +: kapat kız göğüslerini tayyip amcamız kızıyor.
    -: (bkz: mavi ekran iftiharla sunar)
    #3684506 (kediye kafa atan mucahit fare, 18.07.2008 22:17)
  3. çok asparagas duran haber.

"....öğrenci görevliler tarafından dekoltesinin aşırı olduğu yönünde uyarıldı."

biz gördük gibi...
    e gördüyseniz diyaloğu aynen verin?!
    veremiyorsanız görmediniz?!
    göremediyseniz?!
    belki de böyle birşey yok?!

ayrıca bir kıstas daha: bir protokol önüne çıkacaksınız, bir ödül alacaksınız... giyim kuşama dikkat etmek gerekir bu yalnız türkiye için mi geçerli? sadece türkiye derseniz de türkoloji okuduklarına göre bilmeleri gerek derim ben! dünyanın heryerinde bu gibi durumlarda bir takım resmiyet olur.
    ha elbette uyarı son derece abes fakat olması gereken "dekolte olmaması, sade ve düzgün kılık kıyafetle katılınmasıdır."
    #3684659 (rodcracker, 18.07.2008 22:42 ~ 22:55)
  4. - dekolteyi kapatalım lütfen...
    - ama neden?
    - beyefendi tahrik oluyor da...
    #3684688 (david addison, 18.07.2008 22:49)
  5. biraz yalan dolan gibi duran haberdir. hatta kızın dekoltesini görüp de böylesi bir haber yapma iştahı kabaran habercilerin(!) de habercilik başarısı olabilir. haberde kızın değişik açılardan çekilmiş fotografları da var. demek ki milliyet'in acar muhabirleri kızı markaja almış. ama ne hikmetse kıza yanaşıp da "size bu memişleri kapatın diye bir uyarıda bulunuldu mu" diye sormak akıllarına gelmemiş. belki de Türkoloji Yaz Stajı gören bu kişinin türkçe biliyor olabileceğini düşünemediler.
    #3684704 (july4th, 18.07.2008 22:54 ~ 22:56)
  6. -lan kapa lan çabuk.
    +what?
    -lan kapa, kapa, sayın başkan rahatsız oluyor.
    +uu, ok!
    - o değil de, asl?
    #3684718 (kisil, 18.07.2008 22:57)
  7. (bkz: close these fuckin boobies)
    #3684733 (talihsiz sokak kedisi, 18.07.2008 23:01)
  8. -kapan lan.
    +efendim?
    -size demedim şu ikizlere dedim hanımefendi.

(bkz: kadın göğsünü anatomide 1. sıraya koyan tip)
    #3684737 (Dionysos, 18.07.2008 23:01)
  9. - kapa kız memeni
    - e kapadık ya
    - o zaman konuyu kapat, zira fethullahçılar kızıyor
    #3684748 (david addison, 18.07.2008 23:04)
  10. öncelikle;

(bkz: fotografları için tıklayınız)

haberi okuyunca ilkokulda öğretmenimizin bize verdiği salak hayat bilgisi ödevleri aklıma geldi direkt olarak.

"soru 1 : okuma parçasını inceleyiniz.
    cevap 1: iyi inceledik."

ne şimdi bu? yüzeysellikte tavan yapan, saçma sapan bir haber yahu ne olacak? işin garibi, haberin altında görevlilerin uyarısını destekleyecek bir tek kare fotograf yok. en azından görevlilerin kızın bileklerinden tutup, "bana bak kızım burada memelerini böylece açamassın" derken bir tek kare fotograf bile yok. ne var peki? kızcagızın memelerinin 3 boyutlu yüzeysel analizi niteliginde 7 kare foto. özellikle bir tanesinde recep tayyip erdogan'ın kafasını aşagı egmiş pozu ile kızın memelerini dikizliyor imajı verilmesi de cabası.

asparagas bile demiyorum.

çirkin haber!
    #3684827 (MeLaNKoLiK, 18.07.2008 23:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci ogrenciye dekolte uyarisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci ogrenciye dekolte uyarisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci ogrenciye dekolte uyarisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci ogrenciye dekolte uyarisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cumlede gizli ibneyi bulmak » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » aclik kader olamaz » yeter olsun dinci yayincilar » dave mustaine » dunyanin en seksi kadini » turk futbol tarihini yakan sozler » nazan ile izzet in cocuklari » oglum benim » mesut » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » kabana » gecmeyen hickirik » ko gotune rahvan gitsin rahsan gelsin » ekskavator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » melih selcuk » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » basulke » kurt sorununa cozum onerileri » hahaha nasil baslik ama » ilker akman » ptrs 41 » nagra » 250 gram » arka siradakiler » insomnia » yaran okuyucu yorumlari » kadinlar seks icin cildiriyor » ucasi gelen yazar » to love a woman