yabanci nick sahibi olmak 

kapat
  1. Tıpkı Türkiyedeki dükkan isimlerinin çoğunun yabancı isim koyarak daha kaliteli daha havalı oldugunu düşünmesi gibi saçma, özenti bir olaydır,özünden kopmaktır ,*,*,*
    #480569 (DolmakALEM, 31.07.2006 15:18 ~ 15:23)
  2. baslık daha bastan kaybediyor sozluk. ingilizce nick diye bir kelime nedir.ingilizce kullanıcı adı,rumuz vs dogrusu degil midir.
    (bkz: turkceye yeni kelimeler katmak)

(bkz: ingilizce nick)
    #480603 (ümit, 31.07.2006 15:30 ~ 15:31)
  3. dogrusudur
    #480608 (DolmakALEM, 31.07.2006 15:32)
  4. "yabancı nick" bir türlü alışamadığın yada zaman içinde yabancılaştığın bir nicktir ki böyle bir nicke sahip olmak gerçekten çok kötü bir olaydır. başlık açasın gelmez, entry girmek istemezsin.
    geçer karşısına bakarsın bu benim nickim mi diye inanmak istemezsin.
    yani berbat bir durumdur efenim.
    #480647 (halit ayarcı, 31.07.2006 15:40 ~ 17.09.2006 03:55)
  5. (bkz: yalancı nick sahibi olmak)

(bkz: sezen17f)
    #480651 (rasko, 31.07.2006 15:41)
  6. özentilik ibaresi olarak afişe edilmiş vaziyet.. hadi özümden kopmayayım bare diyorum, rumuzum şu hale geliyor:
    hızlı hızlı konuşarak bir tür müzik icra eden, uzakdoğu dövüş sporlarına meraklı adam..
    valla olmuyor birader, zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum.. 150 karakter falan oldu..
    #3102914 (rapper ninja, 06.03.2008 19:45 ~ 17.04.2008 01:23)
  7. kanımca beyaz kadın ticareti yapan şahıs davranışıdır.şöyle ki şahsımız kuzey amerikadan,güney amerikalı melezlere ismi nick olan hanımlar ayarlıyor olsun,anglosakson hatun isimleri,brezilya,arjantin,panama vb ülkelerde de yaygın olduğu için güneydeki hedef kitle muhtemelen kuzeyli ablaya yabanci nick adını takacaktır.anlatabiliyor muyum?interracial yani.
    #3102956 (xabiasvili, 06.03.2008 19:54)
  8. nick sözcüğünün yabancı olduğunu unutanlar tarafından eleştiri alan, kendini ifade etme tanımlama yolunun türkçe dışında bir dille yapılması. (bkz: che mania)
    #3102981 (che mania, 06.03.2008 19:58 ~ 19:59)
  9. nick in amacı edebi eserler yaratmak, türk edebiyat dünyasında devrim yapmaktan ziyade kimliğimizi gizleyerek internetin her olanağından faydalanmak olduğunu düşünürsek gayet normal bir durumdur.
    #3103074 (eurasia, 06.03.2008 20:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci nick sahibi olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci nick sahibi olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci nick sahibi olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci nick sahibi olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yayli yatak » mmb » dohal » biat etmek » unique » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » tonights the night » vatan » we the living » fahise ruh » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » damak tadima uygun degildi » hegel diyalektigi » kurt cobain hirkasi » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orospu ruh » vajina lakaplari » uyurken sutyen takmayan kadin » kestane » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » merve yi tavla » bilgisayar basinda omurunu curutmek » tematik mode » trajedya ile komedya » supermen » kurt cobain ve genc siviller » levis reklamlari » ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » kardinalist yaklasim » ata demirer