yabanci muzigi ingilizce muzikten ibaret sanmak 

kapat
  1. her insan bir şekilde dinler yabancı müzik. sözüm dinlediği her ingilizce şarkıya yabancı müzik dinliyorum tribi altında gezen dallamalara.

ben yabancı müzik dinliyorum diyen bir insan bakıyorsun adam sadece ingilizce müzik dinliyor. müzik evet çeşitli gruplar ve tarzlar üzerinde çeşitlilik gösteriyor.lakin yabancı müzik sadece ingilizce müzikten ibaret değil ki.

evet bir çok çeşidi var. rock, rap, jazz, etnik, enstrumantal vs. ben hani britney spears, jenifer lopez, beyonce ve benzerlerini dinleyip etrafa yabancı müzik dinliyorum diye çıkan tiplere söylüyorum.

ulan bir kere yabancı müzik ingilizce den ibaret değil, bir kere yunan, arap, boşnak, japon, afrika müziği var. ha bütün bunlarda dünya müziği oluyor değil mi.

yabancı müzik deyince benim aklıma bunlar gelir arkadaş,bir dino merlin, natacha atlas, haris alexiou, kaiti garbi, amr diab, yasmin levy gibi isimler. dünya müziğinden insanlar.

yabancı müzik sadece ingilizce müzikten ibaret değil.
    #3339637 (ldya, 30.04.2008 17:23 ~ 17:41)
  2. rammstein dinlediğinde, "aa ingilizce söylemiyor, ne biçim yabancı müzik bu!" diyen insanlara egemen olan düşüncedir.
    #3339647 (children of condom, 30.04.2008 17:28)
  3. sinan sagiroglu(dikkat şahan çıkabilir) misali düz mantık yürütürsem eğer:
    -artık işe alımlarda ingilizce yabancı dilden sayılmamaya başlanmış. ingilizceyi bilip ikinci bir dil öğrenmek şart olmuş.
    -dolayısıyla günümüz türkiye'sinde ingilizce müzik yabancı müzikten sayılmıyor.(breh brehh ben bile kendi mantığıma inanmadım)

aynı zamanda yabancı müziği ingilizce'den ibaret sanan kişiye acilen fransızca müzik dinlemesini tavsiye ederim.
    #3339680 (trink, 30.04.2008 17:36)
  4. asıl sorun, bütün yabancı dilleri ingilizce sanmaktır.
    #3339687 (semigod, 30.04.2008 17:37)

© 2008 - uludağ sözlük

yabanci muzigi ingilizce muzikten ibaret sanmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yabanci muzigi ingilizce muzikten ibaret sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci muzigi ingilizce muzikten ibaret sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mka » yapamazsan yok » mullin » sen bir kulsun ve kul kalacaksin » hanif » nj transit » yellow » elvan abeylegesse nin disleri » sazan avcilarina ayar degil oy verelim kampanyasi » yuri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games