yabanci madde 

kapat
  1. içinde bulunduğu varlığın yapısına ters gelen, aykırı, zararlı maddelerdir.
    #218611 (asiti kaçmış kola, 07.05.2006 13:48)
  2. futbolda sahaya atılan madde bu madde türk malı olsa bile yabancı damgası yemesi gerçekten duygusaldır
    #218727 (markasiz, 07.05.2006 14:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci madde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci madde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci madde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci madde. Copyright of the articles are belong to their authors.

» z tv » jb » ben tovbemi geri aldim » ekskavator » duvar » zevzek forum » hazar lenkeran kulubu » ataturk yasasaydi yargilanirdi » memesi var diye hava atan erkek » akbank in 1500 personelini isten atmasi » braille » yeni baslayanlar icin tematik mode » quantum of solace » kirmizi kahve » biz kac kisiyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seyin seysinin seysi » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » ucuz » dost » mahmut yildirim » mirc taki erkek nickleri » emo » zippo » havva yilmaz » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » nedeni anlasilmayan uc sey » gul sarabi » znsrky » fewzi1907 » barack obama turkmus