yabanci kelimelere eklenen hal eki sorunsali 

kapat
  1. yabancı isimlere gelen hal ekleri bitişik mi ayrık mı yazılması gerekir ikileminin yol açtığı sorundur. örnek; entryi mi entry i mi?
    #4009755 (son of the sun, 26.09.2008 00:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci kelimelere eklenen hal eki sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci kelimelere eklenen hal eki sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci kelimelere eklenen hal eki sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci kelimelere eklenen hal eki sorunsali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » merdumgiriz » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » matrixxx reloaded » 16 kasim 2008 galatasaray ibb spor maci » uskup yoresi » var misin yok musun » modernlesen muslumanlar » yakisikli futbolcular » filoz » kyriakos papadopoulos » kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » yesil » otis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » quantum » hayat arkadasini bulmak » trajedya ile komedya » to love a woman » ugur dundar » bim in insanliga kazandirdiklari » nokia 6210 » gel gunlerim » sevgiliyle uyumak » erkek olmaktan tiksinilen anlar » burn after reading » bir zaman bir posta bir fanatik » yalnizliktan devren kiralik » hat 4 » toni calvo