yabanci gibi hissediyor insan kendini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendini kopek gibi hisseden insan
  2. kendini tarcinsiz sahlep gibi hisseden insan
  3. kendini yabanci hissetmek
  4. beni hissediyor musun
  5. bir yabanci gibi
  6. turk olup youtube da yabanci gibi davranmak
  7. insan gibi calisip hayvan gibi kazanmak
  8. eli buz gibi gotu karpuz gibi olan insan
  9. insan gibi calisip hayvan gibi eglenmek
  10. kendini bok gibi hissetmek

© 2008 - uludağ sözlük

yabanci gibi hissediyor insan kendini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci gibi hissediyor insan kendini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci gibi hissediyor insan kendini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baslik » ssuu » 21 ekim 2007 hakkari teror saldirisi » sirenia » umudunu yitiren asiktan nameler » mila kunis » ertugrul saglam » turk rock gruplarina turkish nirvana denilmesi » larker » boss » escinsel danisma hatti » merhaba celik ataturk nasil » casper in cinnet gecirmesi » sabri sarioglu nun topla birlikte kornere cikmasi » ikeda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akcakoca » the digital millennium copyright act » mersi boku » tanriyi oldurmek » sirinler » rabindranath tagore » recep tayyip erdogan » demokratik kirim kongo kanamali cumhuriyeti » entry ve nick uyumu » sozlugu ozellestirmek » eksi sozluk » silaha isemek » penis deliginin icine ince tel sokulmasi » vatani bir cuval patatese satmak » kiminle dans ettigini bilmemek