yabanci futbolcuyu havalimaninda karsilamak 

kapat
  1. aslında bir nevi tribün kültürünün getirdiği modaya uyum sağlamaktır. temel amacında bizim onlardan neyimiz eksik düşüncesi vardır. bu moda ne zaman basladı bilmiyorum ama sanırım pascal noumanın besiktas a 2. kez gelişiyle baslamısıtr. haklıdırlarda. çünkü besiktas taraftarının gönlünde taht kuran biridir o. daha sonra fenerbahce ye ariel ortega gelmiştir. milyon dolarlık bi futbolcuyu fenerbahce ye getirmek taraftarı heyecanlandırmısdır. onlar da haklıdır biyerde. ama iş ondan sonra abartma noktasına gelmiştir. bu moda anadolu kuluplerine kadar yayılmıstır. doğru düzgün adı sanı duyulmamıs her oyuncu havaalanında omuzlara alınarak bi güzel götü kaldırılır. 2 ay sonra küfürlerle ülkesine yollanılır. bizim türk oyuncularımız da ağızlarıyla kus tutsalar yaranamazlar taraftara.su sıralar bu moda etkisini azaltmıstır.
    #1167288 (cakaf, 17.01.2007 14:41)
  2. yurdum insanının ilerki süreçte alınabilecek bir deplasman mağlubiyetinden sonra aynı mekanda aynı kişiye dalarız sana mesajının gösterisi.
    #1167474 (cmoslogic, 17.01.2007 15:23)
  3. (bkz: kontrat imzalayan futbolcunun top sektirmesi)
    #1167534 (free zone, 17.01.2007 15:35 ~ 15:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci futbolcuyu havalimaninda karsilamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci futbolcuyu havalimaninda karsilamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci futbolcuyu havalimaninda karsilamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci futbolcuyu havalimaninda karsilamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » sakat ruh » yasamaz » dib sahne » ben sizofren degiliz » hayata dair ic burkan detaylar » ilter turkmen » tombul ile tombis arasindaki farklar » gemi » darryl roberts » tematik entry » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » vaudeville for vendetta » yigit cafe » become a legend » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yemekteyiz » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » topshop » basibozuk » esinin ayaklarini opmek » selcuk sahin » cassio ramos » akbank » elhamdullilahi rabbul alemin » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » sonya scarlet » 1908 » sozluktekilerin zeka ortalamasi » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » uyurken sutyen takmayan kadin