yabanci film izleyen insan 

kapat
  1. izlediği yabancı filmlerle amerika'ya para akıtıp amerikan köleliği yapan insandır. marka bağımlısı, amerika şakşakçısıdır.
    #2739242 (endirekt serbest vurus, 24.12.2007 13:06)
  2. "sallandırıcan böylelerini taksim meydanında, bak bi daha yapıyolar mı?" dedirten insandır
    bu arada; fransız, italyan, japon vs. sinemasına lafımız yok, onlara aşinayız, dolayısı ile bize yabancı diiller.
    tek derdimiz gavur amerikan sigarası (bkz: anlamlı tashih)
    #2739290 (spectr, 24.12.2007 13:17)
  3. o an televizyonda yerli filme denk gelmemiş olan insandır. Ayrıca kendi tercihidir, karışılmamalıdır.
    #2739311 (KIZILMASKE, 24.12.2007 13:22)
  4. ülkemizde yapılan, yaratıcılıktan yoksun, vurdulu kırdılı, tekdüze senaryolara sahip, alt metni mafyadan ibaret olan filmler olunca doğal olarak yabancı film seyreden kişidir. çok afedersiniz ama yok efendim türkiye ileri gitsin diyerek türk filmi seyretmek faşistlikten başka bir şey değildir. hayatta kalite denen bir şey vardır ve bunu avrupalılar hatta iranlılar bile bizden çok daha iyi beceriyorlar. biz bu filmleri seyretyiz demek aptalca olur. ayrıca yok amerikalılar kazanmasın , amerikalılar şöyle böyle diyeceğinize kalkarsınız siz de o teknolojiye sahip filmler çekersiniz. tamam adamların siyasi politikalarını beğenmiyor olabilirsiniz ama adamlar sinemada teknoloji olgusunu en iyi şekilde savunup, ilerletiyorlar. ben amerikan filmlerini sevmiyorum diyebilirsiniz fakat amerikalıların sinemaya katkılarını göz ardı edemezsiniz. kanımca yabancı film, dizi seyretmeyen; yabancı müzik dinlemeyen kişi ırkçıdır. bu kişim mümkünse windows kullanmasın,
    google girip arama yapmasın, yabancıların bulduğu cd ve dvd'yi kullanmasın ve daha aklınıza gelebilecek milyonlarca bilgiye ulaşmasın. gitsin köyünde çobanlık yapsın, etliye sütlüye karışmasın.
    #2739334 (kisa sureli bellek kaybi, 24.12.2007 13:27)
  5. bunu da marka bağımlılığı ile, amerikan yalakalığı ile bağdaştırmışsınız ya helal olsundur. efendim öncelikle sinema kültürü farklı bir olaydır, her türlü film izlenebilir. yabancı film izledi diye insana sen nasıl türksün derseniz feci halde döt olma ihtimaliniz vardır. zira adam şimdiye kadar çekilmiş tüm türk filmlerini de izlemiştir, kesinlikle sizin izlemediğiniz filmleri bulur, siz nasıl türksünüz der.
    #2739343 (goodboy, 24.12.2007 13:30)
  6. müzik de sinemada evrenseldir. kendi içinde kalırsan olmaz bu iş. amerikanını da fransızınıda izliceksin ki onda gördüğünün daha iyisini yapabilesin
    #2739378 (chatLak, 24.12.2007 13:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci film izleyen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci film izleyen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci film izleyen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci film izleyen insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pokelere gelesin » lezce com » son oylanan entryleri alt alta okumak » ben bu yaziyi sana yazdim » youtube un kapatilmasi olgusu » adidas » kirac » yaran facebook gruplari » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » uyumak istememek » jose del solar » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » ergen e kon teror orgutu » nuri alco » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » winniethecrusher » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » mis kokulu osuruk » kablettarih » bicim boyacisi » dalli gullu » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » capablanca satranci » uludag sozluk » otis » sevgilinin ailesi ile tanismak » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » can bedenden cikmayinca » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek