yabanci dil bilmeyen ogretim gorevlisi 

kapat
  1. uluslararası makaleleri nasıl okuyacağı , kendini nasıl geliştireceği merak edilen öğretim görevlisidir.
    #3859953 (rosava, 23.08.2008 17:31 ~ 25.08.2008 12:09)
  2. çok vardır bunlardan. powerpoint kullanmasını bile bilmeyen öğretim üyesi(görevlisi değil!) tanıyorum ben.

yazık.
    #3859975 (Zafirlukast, 23.08.2008 17:36)
  3. ingilizce makalelerin bile çıkar çıkmaz çok dilli akademisyenlerce anadile çevrilmediği coğrafyalarda oldukça sıkıntı duyacak öğretim görevlisidir.
    #3859982 (dr cureklibatur ve bay arkin, 23.08.2008 17:37)
  4. araştırma yaparken kaynak sıkıntısı çekebilecek kişidir.
    #4127046 (rosava, 23.10.2008 09:20)
  5. türk dili ve edebiyatı bölümünde olması muhtemeldir. bi anda çok doğal bir süreç oldu.
    #4127053 (Kechi, 23.10.2008 09:22)
  6. anadili ingilizce ise gunumuz dunyasinda pek sorun yasamayacak ogretim gorevlisidir.

(bkz: bu da mi gol degil)
    #4127059 (levine, 23.10.2008 09:24)
  7. üniversiteleri gidip gezin, akademik anlamda ingilizceyi adam gibi kullanmayı beceremeyen, bilgisiz, o statüye nasıl geldiği konusunda sizi hayretlere düşürecek akademisyenler göreceksiniz.(ki bahsettiğim bu güruh gazi üniversitesinde yoğun bir şekilde mevcuttur.) üniversitelerin hali böyleyken, master yapmaya kalktığınızda sizden über yetilerle donanmış, ingilizceyi çok iyi kullanan insanlar olmanız istenmektedir. bir kaç özel statülü devlet üniversitesi hariç diğer üniversitelerde işler farklı şekillerde yürüyor sanırım. korkak, fazlasıyla katılımcı, yalaka, söylemlerinde cesur olmayan öğrenci modülleri rağbet görmektedir malesef, çok üzücü...
    #4127081 (islakradikal, 23.10.2008 09:33)
  8. yabancı dilden kasıt ingilizce ise bizim memlekette ingilizce öğretilmesinin sebebi turistlerle konuşmak değil akademik yayınları takip etmektir. Verilen öğretim de zaten bu doğrultudadır. Dolayısıyla reading'i iyi olduğu halde speaking'i rezil olan akademisyenlere rastlamak şaşırtıcı değildir. Ayrıca akademisyenin haline bakıp o statüye nasıl gelmiş diye düşünmek de anlamsızdır zira türkiye'de birkaç üni. hariç akademik personelin niteliği "bilen yapar bilmeyen ogretir" düzeyindedir. Öyle ya, adam piyasada hem maddi kazanç hem mesleki tatmin açısından daha iyi işler yapacakken niye 1500-2000 lira maaşa razı olsun?
    #4127107 (tarum4r, 23.10.2008 09:52)
  9. emekli olduğunda da ünvanı öğretim görevlisi olarak kalacak olan öğretim görevlisidir. geldiği yeri yeterli görmüş ve daha fazlası için çalışma gereği duymamıştır.
    #4127109 (aoms, 23.10.2008 09:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci dil bilmeyen ogretim gorevlisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci dil bilmeyen ogretim gorevlisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci dil bilmeyen ogretim gorevlisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci dil bilmeyen ogretim gorevlisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kumelenmek » z tv » yilbasi kutlamak » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » turkiye nin en komik kadini » universitede fotokopi ceken eleman » modernlesen muslumanlar » susmak » yillarca bok atip bir gun converse giymek » carla gugino » sadece turkiye de gorulen olaylar » temel demirer » sabanci » vangelia pandeva dimitrova » laughing out loud » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » vincent price » bafilemeden dusunun » ergenekon orgutunun lideri » birinin agladigini gormek » poisongirl » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » nervos » ali bati » call me » huzunlendiren monologlar » kendi sildiklerim » tasaklarim