yabanci bir evin banyosunda masturbasyon yapmak 

kapat
  1. bir akrabanın, arkadaşın, baldızın eski çıktığının vb. gibi yabancı bir evde duş almak zorunda kalıp duşa girmişkende "dur lan hazır geldik işimizide halledelim demi ama mehehe.." mantığıyla yapılan garip ama doğal gibi bir davranıştır.
    #3785379 (cibiliyetli, 07.08.2008 21:49)
  2. yakalnanınca evlere şenliktir.
    #3785383 (venividivici, 07.08.2008 21:49)
  3. (bkz: deplasmana gitmek)
    #3785417 (emrah potter, 07.08.2008 21:57)
  4. -lan napıyon?
    +tanımlamak gerekirse; 'yabanci bir evin banyosunda masturbasyon yapmak'la meşgulüm.
    -görüyorum herhalde, resmen osbir çekiyon!
    +görüyorsun da ne soruyosun daha?
    -...
    +misafiriz şurda, rahatsız etme.
    #3785471 (kara kedinin golgesi, 07.08.2008 22:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci bir evin banyosunda masturbasyon yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci bir evin banyosunda masturbasyon yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci bir evin banyosunda masturbasyon yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci bir evin banyosunda masturbasyon yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» klostrofobi » senior reklam yazari » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » gaylik muessesesi » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » tayyibim sagolsun » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ruyalarin kadini » facebook a bikinili resim koymak » sabanci holding » sen yoksun diye » yalnizlik » aglatan sarkilar » haber7 com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gitmek ve gelmek arasinda » state of play » 18 kasim 2008 » facebookta pokelenmek » olanca » serra mall » tool dinliyorum cok coolum abi » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » mete han » hunger » kuresel kriz » vedad ibisevic » nagant » after laughter » braille