yabanci bir adam hissettim kendimi 

kapat
  1. Kenan Doğulu'nun seslendirdiği Yüzsüz Yürek şarkısında geçen cümle;

Kalmışım kendi kendime ben harabe
    Aklım başıma geldi bir daha tövbe
    En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm
    Sana rezil olmak inan bitirdi beni
    Görmezlikten gelince çok üzdün beni
    yabanci bir adam hissettim kendimi
    Sanki o ben değildim seninle ağlayan,
    Seninle sevişip aşka doyan

Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna
    Anlat içinden geçenleri
    Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına
    Ama nerde bende o yüzsüz yürek
    Bizde varsa yoksa gururdan yelek
    #2787080 (ecayip heyvanlari andiriyirsen, 04.01.2008 01:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci bir adam hissettim kendimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci bir adam hissettim kendimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci bir adam hissettim kendimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci bir adam hissettim kendimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » ataturk yasasaydi yargilanirdi » klug » buraya cikart » soktum girdi » enerjik » eurovisin a ilahi ile katilmak » turkiye is kurumu » zuhur » cibil » anneler ogullarini affetmez » ruh hastasi » ajax cape town » feminist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nobody likes me » robinson crusoe ve cuma » yeni devrimcilerin her hareketinin falso olmasi » seyin seysinin seysi » sol framenin gulu » gunes balcikla sivanmaz » nur cintay » oznur kalender » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » hakaret iceren isimler » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » football manager 2009 » selpak saticiligi » isten ayrilma bildirimi » teoremsel