yabanci bana oyle bir sey soyle ki 

kapat
  1. yerlinin yabancıyı sınamak için soracağı sorunun muhtemel girişidir.

ayrıca; tarkan serisinin en beğenilen repliklerindendir.yabancı tarkandır.
    #768062 (comediedecaractere, 23.10.2006 22:37)
  2. "...hayatımda başka bir kapı açsın" diye de devam ettirilebilecek bir sözdür.
    #768208 (tektabanca, 23.10.2006 23:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci bana oyle bir sey soyle ki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci bana oyle bir sey soyle ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci bana oyle bir sey soyle ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci bana oyle bir sey soyle ki. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gercekdisi » ferhat goter » ben tovbemi geri aldim » fenerliyim ama tedavi goruyorum » sacmalamada sinir tanimamak » mintax » scream » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » naftol » oha artik yani » dalli gullu » cok guzel hareketler bunlar » kac kisiyiz biz » hayal alemi » yenicag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gooddua » kurdistan universitesi » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » sacini sariya boyatmis turk kizi » pantolon kenarina anahtar asan sahis » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » sikilmis gotun davasi olmaz » domination nation » erkekleri tavlama yontemleri » nagra » cekirdeksel » facebookta pokelenmek » uludag sozluk moderasyonu » hatalariyla sevmek » ayni kelime uzerinden seri entry girmek