yabanci aksan sendromu 

kapat
  1. insan beynındeki konuşma bölgesinin hasar görmesinin ardından, normal konuşma aksanını kaybedip başka aksanla başlaması sendromu. örneğin istanbul aksanı ile konuşan birinin karadeniz aksanı ile konuşması. kesin bir tedavisi yoktur. bu durumun beynimizdekihecelerin vurgulanmasını istediğimizi sağlayan bölümün zarar görmesinden kaynaklandığı düşünülüyor.
    #2746216 (dusunenadam, 25.12.2007 21:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci aksan sendromu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci aksan sendromu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci aksan sendromu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci aksan sendromu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » karinin evi terketmesi » ozge ozsagman » imedi tv » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » fasizm » hayal » pippa bacca » sphere » wbc » pablo escobar » eurimages » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » ulker coko misket » senior reklam yazari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » reserve requirements » kulkedisi » chp logosu desenli carsaflar » hayat sen ne cabuk harcadin beni » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » facebookta pokelenmek » ege universitesi ogrenci koyu » yaran fikralar » nostalgiaplatz » hocaniz mancini golcunuz oliviera » why or why not » roze » laikci aforizmalar » sen hic ofsayt oldun mu kerim » erkan ocakli