yabanci adlarin turkiye de hayvan adi olmasi 

kapat
  1. guzel yurdum insanlarının, hayvanlarına son zamanlarda baharat,nane,çakıl,tarçın... gibi yaratıcı hayvan isimleri koymasına ragmen,yabancı insan isimlerini hayvanlarına isim olarak koyması hala cok popülerdir.

co,lasie en cok kullanılanıdır hala.**
    #476264 (penta-don, 30.07.2006 11:37)
  2. bir zamanlar en çok kullanılan isim olarak toni ve coniyi örnek gösterilebilecek hadise.
    #476297 (armyy, 30.07.2006 12:04)
  3. kendime koyamiyorum bari kopegime koyayim mantigi.*
    #476305 (beter bocek, 30.07.2006 12:10 ~ 27.02.2007 22:18)
  4. farkında olmadan emperyalistlerden intikam alma yolu..
    #476493 (angelripper, 30.07.2006 13:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yabanci adlarin turkiye de hayvan adi olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yabanci adlarin turkiye de hayvan adi olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yabanci adlarin turkiye de hayvan adi olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yabanci adlarin turkiye de hayvan adi olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sabri bogday » mirc taki erkek nickleri » yemekteyiz hasan » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » insomnia » topshop » yilbasi kutlamak » velev ki got olduk » 20 lerde cocuk olmak » fok baligina vok baligi demek » sari cizme » avea ya acik mektup » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » akbank in 1500 personelini isten atmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayat arkadasini bulmak » hazar lenkeran kulubu » schmidt hakkinda » tas ustu » fleissig » arti oy vermenin huzuru » kirac » zihin jimnastigi » aritra » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » erkence » tool dinliyorum cok coolum abi » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » kusurat » iscilerin sosyalist partisi