yaban tv 

kapat
  1. gördüğüm en kötü en tiksinç kanallardan biri.

-şurdaki timsahı görüyor musun hede
    -evet hödö
    -çok güzel değil mi?
    -evet

deyip oradaki timsaha ateş eden öldüren ve bunu kutlayan insanların bulunduğu kanaldır, seyredilmesi kesinlikle zararlıdır.

(bkz: yaşamak için öldürmek)
    (bkz: zevk için öldürmek)
    (bkz: boks sporsa savaş olimpiyattır)
    #1187963 (kolibandı, 22.01.2007 01:36 ~ 01:37)
  2. anladığım kadarıyla yakında bir grup hayvansever bağyanın çantalı ve topuklu ayakkabılı saldırısına maruz kalacak tvdir. timsah yese daha iyidir. *
    #1187983 (Bushi, 22.01.2007 01:40)
  3. ne zaman rast gelsem iki tane gandi gibi adamın ördek avına çıktığını gördüğüm garip kanal.. her tarafından kalitesizlik akıyor bu kanalın, logosu bile boktan.
    #1187997 (MANSON, 22.01.2007 01:43)
  4. uzun namlulu tüfekleriyle hayvan öldürmeyi spor sanan kocabaşların televizyonu.
    götün yiyorsa teke tek çık lan hayvanın karşısına, hadi olmadı bıçakla dal. ama o ne lan yüz metre öteden vurmak, böyle sporun içine tükürürüm ben!
    #1188000 (paradigma, 22.01.2007 01:44)
  5. bugün aksam'da zeki kayhan coşkun'un bir yazısı vardı. şöyle bir göz attım, tgrt haberin devamlı surette domuzlarla ilgili haberler yaptığından, onları bulundukları nahiye'ye kadar deşifre edip hedef gösterdiklerinden bahsediyordu. Bir an düşündüm
    tgrt haberin vtr'leri geldi gözümün önüne, yaşlı başında kasketi ağzında sigara, şiveli konuşan dedelerin amcaların öldürdükleri kurtları, domuzları iha'nın asgari ücrete tabii tuttuğu, panasonıc m9000 kamerasıyla röportaja gelen muhabirine anlatıyorlardı. Yakalanan terör örgütü üyelerinin medya'nın karşısına örgütsel dökümanlarıyla sırtları dönük çıkarılması gibi katledilen tüm hayvanların leşi tüm türkiye'ye sunuluyordu.

Sonra geçenlerde arkadaş ortamında truth or dare ın yandan yemiş bir versiyonunu oynuyoruz. Truth or dare diyerek orjinalini söyledim ki böyle engin, kültürlü bir insan olarak sunayım kendimi siz sevgili sözlük yazarlarına. Fakat cümlede bir yandan yemiş dedik ki sanırım elde avuçta ne varsa elimize yüzümüze bulaştırdık. neyse konu bu değil, birisi eşşek taklidi yap dedi. Günümüzde yozlaşan toplumda, insanlıktan çıkmışız zaten aslıdna insan taklidi yapmamız gerekmez mi, trafikte, okulda, zaten onlara hayvan var şeklinde felsefi bir çıkış yaptım. Halbuki bu çıkışımın altında ortamda bulunan hatunlara madara olmamak yatıyordu, işi entellektüelliğe sosyal mesaja bağladım.

Konumuzun dışına çıkmak istemiyorum, başlık yaban tv'den bahsediyor. Aslında yabani olan bizleriz, insan düşünen bir hayvandır metaforunu saymıyorum bile. Fakat doğal hayatın dengesini şuursuzca bozan bu soysuzlara dair program formatı tasarladım, aslında şu an okuduğunuz yazıyı yazarken aklıma geldi. Bir kanalda biz kursak, ve o kanalda zevkleri silahsız, mantık yoksunu hayvanları -ki burada mantık yoksunu hayvanın kim olduğu meçhul, kurban mı avcı mı?- yaralayarak, canlarını yakarak kameraya çeksek nasıl olur? Öldürmek yok yalnız, o kadar insanlıktan çıkmadık...
    #1188082 (zabalayn, 22.01.2007 02:01 ~ 02:02)
  6. ayıları da vurmaktadırlar ve bu son derece rahatsız edicidir. boz ayıyı neden vurdukları konusunda halen bir neden göremiyor, kanaldaki "av hobisi" konusunda bazı kriterlerin getirilmesini ön görüyorum.
    #1188094 (alfred hickorkmaz, 22.01.2007 02:04)
  7. gerçekten rahatsız eden, sinir bozucu bir kanal. amerikan köylüleri kıvamındaki bir grup psikopatın, sırtlarındaki kocaman dürbünlü tüfekleriyle aslan avına çıkmaları ve o devasa aslanı 200 metreden hissettirmeden vurup, buna spor diyerek hayvan leşinin önünde kutlamalarını bizlere izlettiren oluşum.

insanoğlunun en adi, ve bir o kadarda en vahşi hayvan olduğunu tekrardan ispatlarcasına yayınına devam etmektedir. *
    #1188166 (Eqin, 22.01.2007 02:26)
  8. babamın * sabahtan akşama kadar izleyip,avcılara sesli taktikler bile vermeye vardırdığı * dört beş avcının dünyanın dört bir yanını gezerek son teknoloji silahlarla durumdan bi haber sağda solda aslan kollayan hayvanları vurdukları bir av kanalı *
    #1188177 (6 parmak klavye, 22.01.2007 02:29 ~ 02:30)
  9. an itibariyle mail kutuma mesaj bırakmışlar, biz hayvanları uygun zamanlarda avlıyoruz mealinde. Özellikle ciftlesme donemlerinde vuruyorlarmış ki, orta yerde üreyip milletin terbiyesini bozmasınlar. pis ahlaksızlar dedim kendi kendime, gidin evinizde çiftleşin. Belki iktidara yaranmak içindir bu çabaları.

Ayrıca olayın birde şöyle bir boyutu var, iki yüzlüyüz gerçekten iki yüzlüyüz. Konu aslan, geyik, boz ayısı olunca cevvalleşiyoruzda evde hamamböceği görünce, fare bulunca basıyoruz yaygarayı. Hani ırak'taki çocuklara üzülen bush'un samimiyeti kadar samimiyiz gibime geliyor. Gerçi insan böyle de yaşayamazki be birader, bir orhan kural vardı böylesi o da afrika'ya gittiğinde zehirli sivrisinek görünce öldürmeye kalkışan rehberini durdurmuş adam sıtmaya yakalandı. Kısaca görsellik önemli, gerisi hikaye...
    #1188192 (zabalayn, 22.01.2007 02:35 ~ 02:36)
  10. kesinlikle vahşettir, zamanında insanlar doğal hayatın bir parçasıydı ve zorunlu olarak avlanıyorlardı veya av oluyordu. bugün ellerinde tüfek, ağızlarında purolarıyla hayvan avlamak sadece vahşet değil aynı zamanda hayvanoğlu hayvanlıktır.
    #1639672 (öğrenci işi, 13.05.2007 20:37)
  11. av esnasında vutduğu ayıların penis kemiğini çıkartmaktan büyük zevk aldığını söyleyen haberturk ün sahibi ufuk guldemir e ait olan kanal.
    #1639699 (imhotep, 13.05.2007 20:45 ~ 14.05.2007 12:49)
  12. komik bir isme sahip kanalmış.

(bkz: yakup kadri karaosmanoğlu)
    #1639709 (gmail notifier, 13.05.2007 20:47)
  13. alt yazı : george fil avında! (george' de en az fil tonajın da, gözlüklü bir i.ne)

alt yazı: av saati ; george, saatlerdir aradığı avı görüş hizasına getiriyor! bahsettiği av, gün de 250 kilo ot yiyen, 8 tonluk, 4 metrelik fil ! george, dürbünlü tüfeğiyle nişan alıp, nefesini keserek, tetiği eziyor, dannn: fil yerde! george, yanındaki beyaz arkadaşıyla çak yapıp, very good, nidalarıyla göt atıyor. arkadaki zencilerin suratların da, vuramayışın fiziğe aykırı gülümsemeleriyle, george' un sırtını sıvazlamaları! george' un filin yanın da hatıra fotoğrafı çektirmesi!

alt yazı: yaban hayatını koruyalım!
    #1647630 (ozican, 15.05.2007 21:39 ~ 16.05.2007 08:37)
  14. ilk gördüğümde aha lan bir belgesel kanalımız oldu dediğim. beş dakka içinde beynimden vurulmuşa döndüğüm.elleri kırılasıcaların kanalı..
    #1699512 (dragonhead40, 29.05.2007 03:02)
  15. turksat 12652.0 Mhz Vertical-[dikey] 3900Ksym/sec 5/6 frekanslarinda yayın yapan avcılık ve balıkcılık kanalidir.
    #2030693 (vodka bira, 29.07.2007 03:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaban tv başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaban tv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaban tv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaban tv. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayalet gise » habir » un chien andalou » hvarf heim » tombis » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » kadinlar seks icin cildiriyor » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » felicita » kardinalist yaklasim » gelgelelim » zevzek forum » gonulcelen » el camino » turkiye is bankasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hakan albayrak » butona kopca demek » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » bir suru » okuz ruh » bana niye selam vermedin diyen insan » sanabirciftsozumvar » zeynep binti cahs » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » takoz recep » zweistein » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » ya rock ye rap