yaban mersini cayi 

kapat
  1. lipton'un çıkardığı çay.

"içinizdeki iyiliği çıkarmak için özlediğimiz yaban mersini kokusunu sunan çay."

-ben böyle de iyiyim zaten. hayatımda da hiç yaban mersini görmedim ki özlemini duyayım.
    #1183687 (sky_walker, 21.01.2007 11:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaban mersini cayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaban mersini cayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaban mersini cayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaban mersini cayi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mainz » dr cureklibatur ve bay arkin » rai uno » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » eurimages » yolda yururken zenci gormek » tijen par » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » bekir coskun » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » boxer yazilari » leylifer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sorunlari seviserek cozmek » anka mall » znsrky » derin ruh » samsung e250 » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » yemekteyiz » uzun esek oynayan kizlar » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » perde tutturgaci » deniz yilmaz » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » yuz maskesi » malum olmak