yab 

kapat
  1. bundan sonra kullanmayı düşünüdüğüm ,
    ''yarılan adam burda'' ya da ''yarılıyorum aha burda'' anlamlarına gelmesini dilediğim ve literatüre geçirilmeyi bekleyen smiley tarifesi. 5 smiley 1 kontor. cep smiley paketi ürünlerinden..
    #345320 (aby, 14.06.2006 16:09)
  2. yaran abi burada olarak açılım kazanması beklenen smiley türü.
    (bkz: gb)
    #345323 (scarface, 14.06.2006 16:10)
  3. rakip olarak akb yi ürettiğim ürün.
    #345335 (the kene, 14.06.2006 16:14)
  4. aby nin değişik zımbırtı vesiyonlu bir smileyi olmuş. * *
    #345340 (aby, 14.06.2006 16:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yab başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yab ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yab nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yab. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tuvalete tek basina girememek » yillarca bok atip bir gun converse giymek » icine girilen kucuk kaygan delik » 29 kasim 2008 » karmancorman » turkiye nin bir suc ulkesi olmasi » ask » cicciolina » 17 kasim teror orgutu » kufurlu entry e hayir » pasta kesmek » profit maximization » yasar anter » dohal » bilkent sarisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin en komik kadini » nisaiyeci » birinin agladigini gormek » jf ray london » telepati » nokia 6230 » yirmisini gecen herkes sevismistir » selahaddin universitesi » jadeh » yigit cafe » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » zaman kekemeydi » kafkasli » zehir » trollere duyulan yapmacik nefret