yaaaa 

kapat
  1. sıkıntı belirtir genelde.
    (hendrix, 27.03.2006 21:15)
  2. vurguya göre "ben sana demistim" anlamı tasıyabilen kelime(cik)
    (dopdop, 27.03.2006 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» karanligin lideri » abazanov kardesler » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » yilankale » cengiz candar » rapidshare » starship » acibadem in ara sokaklari » ulug bey » thomas mann » fight the power » ordu demokrasinin en buyuk teminatidir » basketbol takiminin en kisasi olmak » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » ne me quitte pas » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » derya balta » astronomy » engin ardic » kelim kemerim inek sutu emerim kel diyenin anasini » bakla fali » arkasi » sean penn » dumlupinar denizaltisi » duzce universitesi » cok guzel hareketler bunlar » mr crowley a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa