yaaa 

kapat
  1. bir hayret nidasidir. bir cümlede kullanirsak eğer:

- namusluymus namuslu.
    - yaaa
    #1333085 (mulayim, 22.02.2007 08:02)
  2. aynı zamanda tasdik anlamına da gelir.1/2a uzatmanız kafidir.hatta aynısı bile kotarır durumu.
    mesela:
    -namusluymus namuslu.
    + yaaa!!!
    -yaaa
    #1333093 (nefti filhakika, 22.02.2007 08:13)
  3. şımarık kızların sıkça kullandığı şey.
    -yaaaaa ama neden kii. filan derler. çakıcan ağzının ortasına. hatun dediğin delikanlı olmalı.
    #1333249 (pafküf, 22.02.2007 10:03)
  4. Lisede Her cümlenin Başına veya Sonunda Ekleyerek Cümle Kuran Öğrencilerin lafı. çoğu hoca ayar olur bu lafa.

+ deniz kalk tahtayı sil.
    - yaa ama hocam gene mi ben yaa ?!!
    + yaayuulu konuşma evladım.
    - of tamam yaa..
    #1333264 (wAkE, 22.02.2007 10:08 ~ 18:32)
  5. - anne bana dondurma al.
    + olmaz.
    - yaaa.
    + yağ bakkalda yıh yıh.
    #2242169 (taharetmuslugu, 01.09.2007 14:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaaa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yolda yururken zenci gormek » iman » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » gelgelelim » son osmanli vs son samurai » marley shelton » i am not anti social society is anti me » pati cekmek » bencil kederler » hatun yazarlara saldiran yazarlar » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » cakirpence » 41 » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matematik » schenklears » tonights the night » kadinlarin iki soyadi kullanmasi » enel hakk » hayalbaz » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » panta rei » 29 kasim 2008 » kemal unakitan » ozledim » cumhuriyet halk partisi » memeler bas kaldirmis » alternatif evlenme teklifleri