yaa yaaa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ya bi sus yaaa
  2. yaaa
  3. allaaam yaaa
  4. naapiyorum ben yaaa
  5. ayip oldu yaaa
  6. hoca bana takti yaaa
  7. zebari barzani talabani malabani kim bunlar yaaa

© 2008 - uludağ sözlük

yaa yaaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaa yaaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaa yaaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disarda yagmur mu yagiyor » aysun kayaci » milan baros » ali biberon » uuserlerin deviantart adresleri » yandi gulum keten helva » emo musun allah baska dert vermesin » yazarlarin tayyip den beklentileri » duygu somurusu » sazan » sinavlari okurken kac bekliyorsun diye soran hoca » grand theft auto vice city » uzuntuyu unutmak icin uyumak » kopush fm » bayrak yirtmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » almeira » marcio ferreira nobre » ramazanda 5 yas sendromu » sosyalizm » nikolay vasilyevic gogol » ay isiginda saklidir » edit yapip eksi oy verenlere hakaret etmek » msn de smiley ile konusmak » uyumlu olan renkler » ahlaksiz ahlakli tayfasi » avrupa birligi » tatli hayat » el bombasi tuzaklamak » kurtlar vadisi pusu » tutun icen ogrenci