yaa dimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dimi
  2. dimi guntekin
  3. dimi tabi tam tum
  4. mert sen anliyorsun dimi bu islerden
  5. sana benzemesem senin icin benden iyisi olmaz dimi

© 2008 - uludağ sözlük

yaa dimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaa dimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaa dimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bolot bayrishev » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » yngwie malmsteen » son iyi oylanan entryleri » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » hipermnezi » samimiyet » recep tayyip erdogan in msn iletisi » formikasyon » kitapevi » herkes evine » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » bir anda » sonic syndicate » kisaltmalarin ek almasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » favori uludag sozluk yazarlariniz » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » sergen yalcin » dam basinda oturan eski sevgili » sapur supur sagi solu open kiz » gioacchino rossini » borsa » cimbom » ortasi delik sabun » somatopaknozi » elimde olsaydi » hayalleri ertelemek » sozluk yazarlarinin itiraflari » metin 2 » somatizasyon