ya ya ye coco jambo ya ya ye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. coco jambo
  2. koko jambo
  3. coco
  4. coco jamboo
  5. coco bongo
  6. coco loco
  7. francesco coco
  8. coco bandicoot
  9. noix de coco
  10. coco chanel

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya ya ye coco jambo ya ya ye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya ya ye coco jambo ya ya ye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya ya ye coco jambo ya ya ye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya ya ye coco jambo ya ya ye. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tombis » ozgurlugun hissedildigi anlar » okulu asmak » oas » schenklears » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » baddua » cem mumcu » alti sadirvan ustu minare » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » bafilesmek » cekcek » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » trajedya ile komedya » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » gemi » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » terbiye yoksunu » ayrimcilik » erno rubik » ask essogluessegi » dokunulan heykelin birden canlanmasi » cassio ramos » ulkucu » tosbaga » ucasi gelen yazar » armonia somers » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » sevebilme ihtimali